Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Αντώνη Νάστα και Υποψηφίων Συμβούλων στο Σκεπαστό, την Κάτω Σκαφιδωτή και την Άνω Σκαφιδωτή

Επίσκεψη στο Σκεπαστό, την Κάτω Σκαφιδωτή και την Άνω Σκαφιδωτή, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φαναρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, μαζί με Υποψηφίους Συμβούλους του Νέου Δήμου αλλά και Υποψηφίους Συμβούλους Τοπικών Συμβουλίων, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Νάστας μαζί με τους Υποψηφίους επισκέφτηκε πρώτα το Σκεπαστό, όπου περπάτησε και χαιρέτησε κατοίκους και καταστηματάρχες του οικισμού. Στην συζήτηση που ακολούθησε σε κεντρικό σημείο, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας αναφέρθηκε εν συντομία στα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής, τα έργα που έχουν γίνει στο Σκεπαστό και κυρίως με μηχανήματα του Δήμου, αλλά και αυτά που αποτελούν δεσμεύσεις και τα οποία ζήτησαν οι κάτοικοι να ενταχθούν στον προγραμματισμό του Δήμου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες του Προέδρου του χωριού, κ. Δήμα Γιώργου, για την ανταπόκριση του Δημάρχου στα αιτήματα του χωριού.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφτηκε την Κάτω Σκαφιδωτή, όπου συνάντησε τους κατοίκους του συνοικισμού στο κοινοτικό καφενείο και το οποίο έχει ανακατασκευαστεί με χρηματοδότηση του Δήμου. Κεντρική αναφορά στην ομιλία του Δήμαρχου είχαν τόσο οι γεωτρήσεις που έχουν γίνει για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης που αντιμετωπίζει η Κάτω και η Άνω Σκαφιδωτή, και οι οποίες συνεχίζονται από τον Δήμο Φαναρίου ώστε να δοθεί οριστική λύση, όσο και η μελέτη ανάπλασης των πλατειών του ορεινού όγκου, από το Τσεκούρι έως και το Κουκούλι, η οποία θα υποβληθεί προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.

Τελικός σταθμός της περιοδείας ήταν το Τοπικό Διαμέρισμα της Άνω Σκαφιδωτής, όπου και εκεί ο κ. Νάστας αναφέρθηκε στις τέσσερις γεωτρήσεις που έχει κάνει ο Δήμος για την εύρεση νερού και την συνέχιση των προσπαθειών. Απαίτηση των κατοίκων ήταν να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Σκεπαστό έως την Άνω Σκαφιδωτή, έργο το οποίο εκτελεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας. Δέσμευση του Υποψηφίου Δήμαρχου Πάργας είναι η ταχεία ολοκλήρωση του έργου, εφόσον αυτή η αρμοδιότητα περιέλθει στον Νέο Δήμο Πάργας.

Ο κ. Νάστας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και την κοινή προσπάθεια όλων, στον αγώνα για ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου μας, που όλοι αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.