Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα τρεις συνδημότες μας ανακοίνωσαν  την στήριξη τους στον Συνδυασμό «Δημοτική Ενωτική Πορεία».
Συγκεκριμένα ο κύριος Μάρκου Ευάγγελος από την Νάρκισσο συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Φαναρίου ,ο κύριος Γεωργίου Απόστολος από την Πάργα, ελεύθερος επαγγελματίας και η κυρία Γεωργοκίτσου Σταυρούλα, οικονομολόγος, με δηλώσεις τους στον τοπικό τύπο εξέφρασαν την στήριξη τους  στην υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Δήλωση κυρίου Μάρκου Ευάγγελου

Αγαπητοί συνδημότες,
Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» Πάργα και Φανάρι προχωρούν ενωμένοι στην νέα εποχή. Στη νέα αυτή πραγματικότητα συντάσσομαι με την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» και τον Αντώνη Νάστα. Συντάσσομαι με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αποδείξει, τόσο στον πολιτικό όσο και στον επιχειρηματικό στίβο πως μπορεί να κάνει έργο τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει. Ανεξάρτητα, ασυμβίβαστα και με όρεξη για σκληρή δουλειά θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Δημότες του Νέου Δήμου Πάργας.

Με εκτίμηση,
Μάρκου Ευάγγελος







Δήλωση κυρίου Γεωργίου Απόστολου 

Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητοί Συνδημότες και συνδημότισσες του Νέου Δήμου Πάργας.
Θέλω με την δήλωση μου αυτή σήμερα να σας κάνω γνωστή την πρόθεσή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στηρίζοντας την προσπάθεια του Αντώνη Νάστα.
Οι επερχόμενες εκλογές σηματοδοτούν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι ανάγκες που προκύπτουν είναι μεγάλες και χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή γιατί πιστεύω ότι ο Αντώνης Νάστας και η «Δημοτική Ενωτική Πορεία», μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη του τόπου, την πρόοδο, την δημιουργία και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των Δημοτών του διευρυμένου Νέου Δήμου Πάργας.
Αγαπητέ Αντώνη, θέλω δημόσια να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της «Δημοτικής Ενωτικής Πορείας» για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις επερχόμενες εκλογές.

Με τιμή,
Απόστολος Γεωργίου

Δήλωση κυρίας Γεωργοκίτσου Σταυρούλας

Συνδημότισσες και συνδημότες του Νέου Δήμου Πάργας,

Οι εκλογές στις 7 Νοεμβρίου σηματοδοτούν μια νέα αρχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σηματοδοτούν μια νέα – κοινή – πορεία για τους Δήμους Φαναρίου και Πάργας, για το Νέο Δήμο Πάργας. Σε αυτή τη νέα αρχή πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας για να πάει μπροστά ο τόπος που ζούμε και αγαπάμε.
Με τη δήλωσή μου αυτή σήμερα, θέλω να κάνω γνωστό σε όλους την πρόθεσή μου να συμμετέχω ως υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα.
Συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή γιατί πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει με το μεράκι, την αγάπη και τις νέες ιδέες που έχουν να γίνουν μπροστάρηδες σε αυτό το νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας.
Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της «Δημοτική Ενωτικής Πορείας» για την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.

Με τιμή,
Γεωργοκίτσου Σταυρούλα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΡΙΑΝΤΗ

Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί συνδημότες.
Μια νέα μέρα ξημερώνει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του Νόμου «Καλλικράτης».  Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα για τον τόπο στηρίζω την υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα.
Ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να παράγει έργο προς όφελος του τόπου.
Συντάσσομαι με την παράταξη του, την Δημοτική Ενωτική Πορεία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.
Με όρεξη για δουλειά, αγάπη για τον τόπο και αξιοποιώντας την εμπειρία μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορούμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και κερδισμένοι να είναι όλοι οι πολίτες του Δήμου Πάργας.