Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση στήριξης της κ.Ευθυμίου Δήμητρας

Φίλες και φίλοι,

Είμαστε πια δημότες του νέου Δήμου Πάργας  ο οποίος καλείται να κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας, μέσα σε συνθήκες ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Βρισκόμαστε  σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο ο νέος Δήμος Πάργας θα προχωρήσει μπροστά. Σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία αποφάσισα να είμαι παρούσα, για να έχω γνώμη και συμμετοχή στο μέλλον  του τόπου που ζω.

Για  να είναι ο Νέος Δήμος Πάργας ισχυρός και αποτελεσματικός πρέπει να επενδύσουμε στη γνώση και τη δημιουργικότητα αλλά και να αξιοποιήσουμε την αγωνιστικότητα, την τόλμη και την εντιμότητα νέων προσώπων.
Για τους λόγους αυτούς δηλώνω την στήριξη μου στην «Δημοτική Ενωτική Πορεία».
Τη δημοτική κίνηση , που με επικεφαλής τον Αντώνη Νάστα δεσμεύεται να δουλέψει για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.

Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του υποψηφίου Δημάρχου Πάργας, κ. Αντώνη Νάστα . Συντάσσομαι με την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» στην κοινή προσπάθεια για την τοπική ανάπτυξη, την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, για να βρούμε και να αξιοποιήσουμε τις προοπτικές που ανοίγονται στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας.

Με εκτίμηση,
Ευθυμίου Δήμητρα

Η κ. Βλάση Κλαίρη Αικατερίνη από την Πάργα στηρίζει το Συνδυασμό μας.

Φίλες και φίλοι,
Συνδημότες και συνδημότισσες του νέου Δήμου Πάργας. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι η απαρχή μιας νέας πορείας για τον διευρυμένο νέο Δήμο Πάργας.

Με  αίσθημα ευθύνης και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου, ανακοινώνω την στήριξη μου στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και τον Αντώνη Νάστα. Η πρόοδος, η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου θα συντελεστούν μονάχα όταν πραγματικά μπορέσουμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό στόχο. Και αυτός ο κοινός στόχος δεν μπορεί παρά να είναι ένας δυνατός και αυτάρκης Δήμο.

Ένας Δήμος που θα δίνει προοπτική και στόχους σε όλους τους πολίτες.
Ένας Δήμος  με το βλέμμα στραμμένο στην οικονομική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας .
Με όχημα την πολυσυλλεκτικότητα της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας , πιστεύω ότι ο κ. Αντώνης Νάστας μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μπροστά. Μπορεί να δώσει προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους πολίτες του Νέου Δήμου Πάργας.

Στη νέα αυτή αρχή για τον τόπο στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Αντώνη Νάστα και στέκομαι δίπλα του για την νίκη στις εκλογές της 7ης  Νοεμβρίου 2010.

Με τιμή,
Βλάση Κλάιρη Αικατερίνη

Ανακοίνωση Στήριξης


Αγαπητοί συμπολίτες,

Ανακοινώνω σήμερα την στήριξή μου στον συνδυασμό του Αντώνη Νάστα για τον νέο Δήμο Πάργας, την «Δημοτική Ενωτική Πορεία».
Κατά την άποψή μου, το έργο που έχει επιτύχει ο σημερινός Δήμαρχος Φαναρίου, είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει τον νέο Δήμο Πάργας στην ανάπτυξη, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας.

Φίλε Αντώνη, είμαι στη διάθεσή σου προκειμένου να με αξιοποιήσεις σε όποιο πόστο εσύ κρίνεις. Σε κάθε περίπτωση, είμαι μαζί σου στην προσπάθεια σου για την νίκη στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Νέου Δήμου Πάργας.

Με εκτίμηση,

Ευθυμίου Σωτήρης