Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Σμπόνιας στηρίζει τον συνδυασμό μας

Φίλες και Φίλοι,
Η εφαρμογή του Νόμου «Καλλικράτης» και οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την τοπική αυτοδιοίκηση σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τους πρώην Δήμους Φαναρίου και Πάργας.
Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα για τον τόπο στηρίζω την υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα. Συντάσσομαι με την παράταξη του, την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας και καλώ όλους σας να γίνεται μέρος της προσπάθειας αυτής για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον του τόπου που ζούμε και αγαπάμε.

Αγαπητέ Αντώνη,
Είμαι μαζί σου στον αγώνα για την νίκη στις 7 Νοέμβρη. Είμαι μαζί σου για την ευημερία, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.

Νίκος Σμπόνιας
Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Φαναρίου

Συνεχίζονται οι δηλώσεις στήριξης στην υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα


Ακόμα 3 συνδημότες μας ανακοίνωσαν  την στήριξη τους στον Συνδυασμό «Δημοτική Ενωτική Πορεία».

Ο κ. Ιωάννου Ευάγγελος από το Καναλλάκι, ο κ. Ζήσης Δημήτριος από την Χόχλα και ο κ. Νίτσος Ιωάννης από την Κορώνη, με δηλώσεις τους εξέφρασαν την στήριξη τους  στην υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις :


Δήλωση Ιωάννου Ευάγγελου, συνταξιούχου  αστυνομικού

Καναλλάκι, 9-10-2010

Αγαπητοί συνδημότες,
Στηρίζω την υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και την «Δημοτική Ενωτική Πορεία». Συντάσσομαι στο πλευρό του διότι πιστεύω ότι μπορεί να δώσει προοπτική και ελπίδα στον καινούριο μεγάλο Δήμο της Πάργας. Το έχει αποδείξει η πορεία του και το έργο που παρουσίασε στην θητεία του ως Δήμαρχος Φαναρίου. Είναι ο πλέον κατάλληλος και ικανός στην σύνθεση όλων των τοπικών δυνάμεων του Νέου Δήμου Πάργας.
Φίλε Αντώνη Νάστα είμαι μαζί σου στην διεκδίκηση της εκλογικής νίκης και θέτω τις υπηρεσίες μου στην διάθεση σου.

Με εκτίμηση,
Ιωάννου Ευάγγελος



Δήλωση κυρίου Ζήση Δημήτριου 

Αγαπητοί συνδημότες,
Πάργα και Φανάρι προχωρούν ενωμένοι στην νέα εποχή. Στη νέα αυτή πραγματικότητα συντάσσομαι με την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» και τον Αντώνη Νάστα. Συντάσσομαι με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει έργο τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει.

Φίλε Αντώνη συντάσσομαι μαζί σου στην προσπάθεια σου για την νίκη στις εκλογές και την πρόοδο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Ζήσης Δημήτρης




Δήλωση κυρίου Νίτσου Ιωάννη

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω με την δήλωση μου αυτή σήμερα να κάνω γνωστή την στήριξη στην υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για τον νέο Δήμο Πάργας. Οι ανάγκες του τόπου είναι μεγάλες και χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας για την αντιμετώπιση τους.
Συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή γιατί πιστεύω ότι ο Αντώνης Νάστας και η «Δημοτική Ενωτική Πορεία», μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη του τόπου, την πρόοδο, την δημιουργία και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των Δημοτών του Νέου Δήμου Πάργας.

Αγαπητέ Αντώνη, θέλω δημόσια να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της «Δημοτικής Ενωτικής Πορείας» για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη.

Με τιμή,
Νίτσος Ιωάννης