Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζονται οι δήλωσει υποστήριξης του Συνδυασμού μας.

Ακόμα 2 συνδημότες μας, ο κύριος Πασχοδήμας Γεράσιμος από την Πάργα και ο κύριος Σουλάκης Θεόδωρος από το Καναλλάκι, ανακοίνωσαν σήμερα με δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα για τον Δήμο Πάργας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δήλωση κ. Σουλάκη Θεόδωρου :


Φίλες και φίλοι,
Ο Αντώνης Νάστας με την ενασχόληση του στην πολιτική ζωή της περιοχής μας  ως Δήμαρχος Φαναρίου , έχει βιώσει όλα τα προβλήματα του τόπου. Ξέρει τι θέλει ο τόπος και πως αυτό θα γίνει έργο. Έχει αποδείξει ότι δεν μεταθέτει τα προβλήματα γι’ αργότερα και πιστεύει ότι η επίλυση τους είναι απόλυτη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή.
Γνωρίζοντας αυτά, θεωρώ την υποψηφιότητα του  την ιδανικότερη για να πάει ο τόπος μπροστά.
Μπορεί να δώσει προοπτική και ελπίδα ανάπτυξης στον τόπο, μπορεί να οδηγήσει τον Νέο Δήμο Πάργας στην νέα, δύσκολη εποχή.
Δημόσια θέτω τον εαυτό μου στη υπηρεσία της «Δημοτικής Ενωτικής Πορείας» για την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Αγαπητέ Αντώνη, συντάσσομαι μαζί σου σε μια κοινή πορεία για την ευημερία και την πρόοδο του Νέου Δήμου Πάργας και των συνδημοτών μας.

Με τιμή,
Σουλάκης Θεόδωρος

Δήλωση κ. Πασχοδήμα  Γεράσιμου :

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Στηρίζω την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» και την  υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα για τον νέο δήμο Πάργας.  Ο Αντώνης Νάστας είναι άνθρωπος σοβαρός, έντιμος και ειλικρινής. Είναι εργατικός, οργανωτικός και γνώστης των προβλημάτων  του Νέου Δήμου Πάργας.
Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παράγει έργο και να εξασφαλίζει πόρους απαραίτητους για την υλοποίηση έργων πνοής για τον τόπο.
Η ένταξη και υλοποίηση του έργου «Σύνδεση Καναλλακίου με την Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας» είναι μια χειροπιαστή απόδειξη.

Φίλε Αντώνη,
Στηρίζω την υποψηφιότητα σου και τάσσομαι στο πλευρό της «Δημοτικής Ενωτικής Πορείας» για την εκλογική νίκη. Για την προοπτική, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.

Με εκτίμηση,

Πασχοδήμας Γεράσιμος

Δήλωση Στήριξης κ.Ευθυμίου Λάζαρου

Αγαπητοί συμπολίτες, Συνδημότες και συνδημότισσες,
Το έργο που παρουσιάσαμε στην πρώτη μας θητεία  είναι σημαντικό και αποτελεί οδηγό και εγγύηση για τον Νέο Δήμο Πάργας στην νέα εποχή που ξημερώνει με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και την συνένωση των Δήμων Φαναρίου και Πάργας.

Φίλες και φίλοι,
Πιστεύω ότι ο Αντώνης Νάστας είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει το Νέο Δήμο Πάργας στην νέα εποχή , ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας και γι’ αυτό τάσσομαι ξανά στο πλευρό του.

Ανακοινώνω σήμερα την στήριξή μου στον συνδυασμό του Αντώνη Νάστα για τον νέο Δήμο Πάργας, την «Δημοτική Ενωτική Πορεία».

Φίλε και συνεργάτη Αντώνη,
Είμαι δίπλα σου και σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι δίπλα σου για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Σε κάθε περίπτωση είμαι στη διάθεσή σου προκειμένου να με αξιοποιήσεις σε όποια θέση εσύ κρίνεις με στόχο την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Πάργας.

Με εκτίμηση,

Ευθυμίου Λάζαρος

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου στο Καναλλάκι


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   –    Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, κ. Νάστας Αντώνης
σας προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου 
του συνδυασμού
ΔΗΜΟΤΙΚΗ   ΕΝΩΤΙΚΗ   ΠΟΡΕΙΑ
στο Καναλλάκι, οδός Παντελεήμονος 21,
την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου2010 και ώρα 19:00μ.μ.
Με την παρουσία σας εδραιώνουμε
το όραμα μας για τον τόπο.

Αντώνης Νάστας
Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας