Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντιδήμαρχος Φαναρίου κ.Καούρης Ιωάννης ανακοίνωσε την στήριξη του στον συνδυασμό μας.

Καναλλάκι, 13-10-2010



Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Το σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας ανοίγει το δρόμο για ριζική αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Νόμος «Καλλικράτης» σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την Αυτοδιοίκηση και η εφαρμογή του αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδίσουμε . Ειδικά για τον διευρυμένο Δήμο Πάργας , η πρόκληση είναι μεγάλη και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι.

Σ’ αυτή λοιπόν την στιγμή ευθύνης , στηρίζω την υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» γιατί πιστεύω ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον τόπο. Ο Αντώνης Νάστας μπορεί να ενώσει και να συνθέσει όλες τις τοπικές δυνάμεις. Μπορεί να δώσει προοπτική και όραμα για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Την πρόοδο, την ευημερία, την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.

Φίλες και φίλοι,
Το έργο που έχουμε κάνει και που συνεχίζουμε να κάνουμε στο Δήμο Φαναρίου αλλά και οι προτάσεις μας για τον Νέο Δήμο Πάργας, είναι η καλύτερη απόδειξη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να δώσουμε προοπτική, μπορούμε να πάμε τον τόπο μπροστά.
Αγαπητέ Αντώνη, είμαι δίπλα σου στην προσπάθεια σου για την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Είμαι μαζί σου στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Δημότες του Νέου Δήμου Πάργας.

Με εκτίμηση,

Καούρης Ιωάννης
Αντιδήμαρχος Δήμου Φαναρίου

Δήλωση Στήριξης από τον κ.Κασκάνη Κώστα

Φίλες και φίλοι,

Στην νέα εποχή που ξημερώνει για τον Δήμο Πάργας με την εφαρμογή του Νόμου «Καλλικράτης», είναι ευθύνη όλων μας να αγωνιστούμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε και αγαπάμε.
Είναι ευθύνη όλων μας να επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς να οδηγήσουν τον τόπο μπροστά. Ανθρώπους που να μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις του τόπου, να οργανώσουν, να συνθέσουν, να παράγουν έργο.
Ο Αντώνης Νάστας στην θητεία του, ως Δήμαρχος Φαναρίου, έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να σηκώσει το βάρος της ευθύνης αυτής. Έχει να επιδείξει έργο σημαντικό και πολύπλευρο. Έργο το οποίο αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τους δημότες του Δήμου Πάργας, στην νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του Νέου Δήμου Πάργας δηλώνω απερίφραστα την στήριξη μου, με όλες μου τις δυνάμεις, στην υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Τάσσομαι στο πλευρό του στην προσπάθεια του για την νίκη, για την ανάπτυξη, για την ευημερία του Νέου Δήμου Πάργας.

Με τιμή,
Κασκάνης Κωνσταντίνος

Δήλωση Στήριξης από τον κ. Γκούμα Νικόλαο

Αγαπητοί συνδημότες,

Οι Δημότες των σημερινών Δήμων Φαναρίου και Πάργας, καλούμαστε να προχωρήσουμε μαζί στο νέο τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής σε αυτήν την προσπάθεια είναι πολύ σημαντικός, καθώς θα είναι οδηγός και συμπαραστάτης όλων μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειραματισμούς. Είναι ευθύνη όλων μας να εμπιστευτούμε την τύχη του τόπου σε έμπειρα χέρια. Σε αυτούς που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διαχειριστούν τις αρμοδιότητες υπεύθυνα, ότι μπορούν να διεκδικήσουν τα συμφέροντα του τόπου μας, ότι μπορούν να αξιοποιήσουν όλους τους διαθέσιμους πόρους δημιουργικά και να μετουσιώσουν το όραμα σε πράξη.

Ανακοινώνω την υποστήριξή μου στον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Φαναρίου και Υποψηφίου Δημάρχου Πάργας, Αντώνη Νάστα, ο οποίος έχει την εμπειρία, την ικανότητα και την θέληση να προωθήσει τα συμφέροντα του τόπου μας, όπως άλλωστε μας έχει αποδείξει. Αγαπητέ Αντώνη, συντάσσομαι μαζί σου στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο Πάργας. Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον με αξιώσεις. Η τύχη είναι στα χέρια μας.

Με τιμή,
Γκούμας Νικόλαος
Γεωπόνος