Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη στα Δεσποτικά

Τα Άνω και Κάτω Δεσποτικά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας , κ. Αντώνης Νάστας, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Ο Αντώνης Νάστας αναφέρθηκε στα έργα του Δήμου στην διάρκεια της θητείας του και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να πάρουν στα χέρια τους το φυλλάδιο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», να το διαβάσουν και να ενημερωθούν για το τι πέτυχε ο Δήμος αλλά και τι προτείνουμε για τον νέο Δήμο Πάργας.

Αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έγιναν στο Δεσποτικό τονίζοντας πως «στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», κάνοντας μια συνοπτική αναφορά σε αυτά όπως η Ανάπλαση Πλατείας Κάτω Δεσποτικού, τον Ηλεκτροφωτισμό του δρόμου προς το νεκροταφείο του Κάτω Δεσποτικού και την Επέκταση του Νεκροταφείου στο Άνω Δεσποτικό. Την ανακατασκευή, εξοπλισμό και ηλεκτροδότηση του αγροτικού ιατρείου στο Άνω Δεσποτικό. Την επισκευή και συντήρηση των ομβροδεξαμενών καθώς και τις διανοίξεις-χαλικοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις αγροτικών και κτηνοτροφικών δρόμων.

Αναφερόμενος στον προγραμματισμό για το Δεσποτικό, οκ. Νάστας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση ,του Παλαιού Κοινοτικού Καταστήματος σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και με σεβασμό στην όποια απόφαση πάρουν. Την ανακαίνιση της παιδικής χαράς με μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου.

Τη συνέχιση της βελτίωσης του αγροτικού και κτηνοτροφικού οδικού δικτύου, με χαλικοστρώσεις και διανοίξεις. Τον εξοπλισμό των κτηνοτροφικών ζωνών με τα απαραίτητα έργα υποδομής (οδοποιία-ύδρευση-ηλεκτροφωτισμός) για την στήριξη των νέων κτηνοτρόφων του Τοπικού Διαμερίσματος.

Κλείνοντας την συζήτηση ο κ. Νάστας τόνισε χαρακτηριστικά « πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη όχι μόνο των παράλιων περιοχών αλλά και στις ορεινές περιοχές στηρίζοντας την κτηνοτροφία και δίνοντας προοπτικές ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.