Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση κ.Σοφίας Βέκιου

Φίλες και Φίλοι ,
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής για τον τόπο μας, με βάση το καινούργιο καταστατικό χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως αυτό διαμορφώθηκε από τον Καλλικράτη.
Οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με δεδομένη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση θα είναι πολλές και για αυτό θα πρέπει να δράσουμε άμεσα και συντονισμένα για την ευημερία, την πρόοδο και κατ’επέκταση την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η δεκάχρονη εμπειρία μου μέσα από τη διεύθυνση ξένων τουριστικών εταιρειών τόσο εκτός Ελλάδας όσο και στην εγχώρια περιοχή εμπλούτισε τις υπάρχουσες γνώσεις και πρακτικές μου στον Τουρισμό.
Η Πάργα κατέχει την πλέον αξιόλογη θέση στον τουριστικό χάρτη της Ηπείρου και διαδραματίζει εδώ και δεκαετίες καθοριστικό ρόλο στις ξένες αγορές και συγκαταλέγεται στους πλέον δημοφηλείς προορισμούς της Ελλάδας.
Πιστεύω πως η ενίσχυση αυτής της θέσης σε συνδυασμό με την ανάδειξη του φυσικού τοπίου και την ενδυνάμωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, καθώς και την παράλληλη επισήμανση των δυνατοτήτων των περιοχών γύρω από την Πάργα, θα αποτελέσει το περιεχόμενο ενός δυναμικού και καίριου στόχου, ο οποίος θα καθιστά τον ενιαίο Δήμο Πάργας συννώνυμο την έννοιας ‘Βουνό & Θάλλασσα’ σε σημείο αναφοράς όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και της Δυτικής Ελλάδας.
Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μου, τους συνδημότες μου και τους νέους ανθρώπους, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του κυρίου Αντώνη Νάστα για το νέο Δήμο Πάργας με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» , με κύριο γνώμονα την ομαλή συνύπαρξη και ανάπτυξη του νέου Δήμου και τη διαφύλαξη των συμφερόντων του , καθώς και την ανάδειξη του Δημου Παργας σε πρότυπο τουριστικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Με εκτίμηση
Σοφία Μίχ. Βέκιου
Μάνατζερ Τουρισμού
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Xρυσούλα Ευθυμίου : Στηρίζω τον Αντώνη Νάστα

Καναλλάκι, 20-10-2010

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Οι Δήμοι Φαναρίου και Πάργας πορεύονται πλέον μαζί σε μια νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία ξεκίνησε με την ψήφιση και την εφαρμογή του Νόμου « Καλλικράτης » .
Η κοινή πορεία για έναν ισχυρό μεγάλο Νέο Δήμο Πάργας απαιτεί αποφάσεις ευθύνης από όλους μας. Απαιτεί συμμετοχή στα κοινά με μοναδικό σκεπτικό την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, την οικονομική ευημερία και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου. Απαιτεί συναίνεση και συνεργασία μακριά από αντιπαλότητες και προσωπικά συμφέροντα.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον Δήμο Πάργας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου και κυρίως απέναντι στους νέους ανθρώπους, αποφάσισα να στηρίξω την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και την υποψηφιότητα του κυρίου Αντώνη Νάστα για τον Νέο Δήμο Πάργας.
Αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του σε μια κοινή πορεία που θα εκφράζει την κοινωνία μας και θα την εκπροσωπήσει επάξια με έναν στόχο. Την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Πάργας. Την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου μας και την ανάδειξη του Δήμου Πάργας σε σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά για όλη την Ήπειρο.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τάσσομαι στο πλευρό του Αντώνη Νάστα.
Για να εκφράσουμε ένα δημιουργικό αύριο για τους δημότες και τον τόπο μας.

Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε !

Με εκτίμηση,
Ευθυμίου Χρυσούλα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος