Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Xρυσούλα Ευθυμίου : Στηρίζω τον Αντώνη Νάστα

Καναλλάκι, 20-10-2010

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Οι Δήμοι Φαναρίου και Πάργας πορεύονται πλέον μαζί σε μια νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία ξεκίνησε με την ψήφιση και την εφαρμογή του Νόμου « Καλλικράτης » .
Η κοινή πορεία για έναν ισχυρό μεγάλο Νέο Δήμο Πάργας απαιτεί αποφάσεις ευθύνης από όλους μας. Απαιτεί συμμετοχή στα κοινά με μοναδικό σκεπτικό την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, την οικονομική ευημερία και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου. Απαιτεί συναίνεση και συνεργασία μακριά από αντιπαλότητες και προσωπικά συμφέροντα.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον Δήμο Πάργας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου και κυρίως απέναντι στους νέους ανθρώπους, αποφάσισα να στηρίξω την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και την υποψηφιότητα του κυρίου Αντώνη Νάστα για τον Νέο Δήμο Πάργας.
Αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του σε μια κοινή πορεία που θα εκφράζει την κοινωνία μας και θα την εκπροσωπήσει επάξια με έναν στόχο. Την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Πάργας. Την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου μας και την ανάδειξη του Δήμου Πάργας σε σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά για όλη την Ήπειρο.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τάσσομαι στο πλευρό του Αντώνη Νάστα.
Για να εκφράσουμε ένα δημιουργικό αύριο για τους δημότες και τον τόπο μας.

Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε !

Με εκτίμηση,
Ευθυμίου Χρυσούλα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.