Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου στο Καναλλάκι

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν χτες την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Καναλλάκι. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, οι οποίοι αψηφώντας τη βροχή καθόταν και εκτός του εκλογικού κέντρου.




Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο νυν Δήμαρχος Πάργας κ. Σπύρος Πηγής, οι νυν Δήμαρχοι Ζαλόγγου και Ανωγείου και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Φάνης Μικρούλης και κ. Παπατσίμπας Ηλίας, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ανατολιωτάκης Νίκος, κ. Ευθυμίου Ιωάννης, κ. Γιολδάσης Βασίλης, κ. Τούσης Γιώργος και η κυρία Τσουμελέκα – Πατρόζου Μαρία, ενώ ο Βουλευτής κ. Τσουμάνης Δημήτρης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Βουλή απηύθηνε χαιρετισμό, ευχόμενος καλή επιτυχία στον συνδυασμό.

Μετά τον αγιασμό, ο Δήμαρχος Φαναρίου και υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, πήρε τον λόγο. Καλωσόρισε τους παριστάμενους, των οποίων η παρουσία, καθώς είπε, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση του έργου που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή. Έργο στο οποίο αναφέρθηκε στη συνέχεια, καθώς και στα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η πιστοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, η υλοποίηση της Σύνδεσης του Καναλλακίου με την Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, καθώς και η ίδρυση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας στο Καναλλάκι. Ταυτόχρονα απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες της Πάργας για συστράτευση στη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο.