Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή ο Α.Νάστας στον Δήμο της Πάργας

Σημαντικό προβάδισμα για νίκη στις επερχόμενες εκλογές του νεοσύστατου δήμου Πάργας έχει ο νυν δήμαρχος Φαναρίου Αντώνης Νάστας.Σύμφωνα με πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση σε 2 διαφορετικές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν στην διάρκεια της προηγούμενης βδομάδας,για τον συγκεκριμένο δήμο διαφαίνεται εκλογή του υποψηφιού της Νέας Δημοκρατίας απο την πρώτη Κυριακή.
Συγκεκριμένα ο κύριος Νάστας λαμβάνει ποσοστά της τάξεως του 53% ,ενώ ο συνδιεκδιητής του δήμου κύριος Α.Λιόλιος λαμβάνει ποσοστά που αγγίζουν το 44%.Απ’οτι φαίνεται ο κύριος Νάστας συσπειρώνει στο πρόσωπό του το σύνολο των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ οι οποίοι είτε είναι δυσαρεστημένοι από τις επιλογές του έτερου διεκδικητή του δήμου Α.Λιόλιου στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου ,είτε αναγνωρίζουν το έργο που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα στον δήμο Φαναρίου από τον κύριο Νάστα . Άλλωστε τα προβλήματα κομματικής συνοχής που υπάρχουν λόγω του τρόπου με τον οποίο πήρε τελικά το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο κ.Λιόλιος, φαίνεται πως θα κοστίσουν ακριβά στον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος.Το χρονικό διάστημα που χάθηκε απο τις παλινωδίες του χρίσματος είναι δύσκολο να αναπληρωθεί μιας και ο φαρμακοποιός από το Καναλάκι έχει σοβαρα πρόβληματα αναγνωρησιμότητας αλλά ταυτόχρονα και συγκρότησης ικανού ψηφοδελτίου στην πόλη της Πάργας όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Νάστας έχει ήδη έτοιμο το ψηφοδέλτιο του κατά τα 2/3.

http://epirusgate.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Φαναρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος  Πάργας, Αντώνης Νάστας προέβη στην παρακάτω  δήλωση  σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία αφορούσαν δήθεν εξαπάτηση Δικαστηρίου.
«Μια υπόθεση η οποία είχε σκοπό να με πλήξει τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, έληξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Τόσο ο Εισαγγελέας Πρέβεζας όσο και ο Εισαγγελέας Εφετών απεφάνθησαν ότι κανένα ποινικό αδίκημα δεν διεπράχθη και αποφάσισαν από κοινού να θέσουν την υπόθεση στο αρχείο. Δεν μπορώ παρά να νιώθω ικανοποίηση για την αποκατάσταση της αλήθειας και να εκφράσω για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας παράλληλα την αήθη προσπάθεια σπίλωσης του προσώπου μου και του συνδυασμού μου».
Με τιμή,
Αντώνης Νάστας