Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη στα Μουζακαίικα και την Κλεισούρα

Τα Μουζακαίικα και την Κλεισούρα επισκέφτηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας , Αντώνης Νάστας. Στην ομιλία που ακολούθησε, σε κεντρικό καφενείο του οικισμού, ο κ. Νάστας αναφέρθηκε εν συντομία στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην πιστοποίηση για έργα του ΕΣΠΑ, που πρώτος έλαβε ο Δήμος Φαναρίου στην Ήπειρο και η οποία, είχε πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο. Το κυριότερο όφελος βέβαια, είναι η δυνατότητα που απέκτησε ο Δήμος να διεκδικεί και να απορροφά κοινοτικά κονδύλια, δυνατότητα που δεν είχαν διεκδικήσει οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα όσα έκανε η Δημοτική Αρχή στα Μουζακαίικα και την Κλεισούρα, με κυριότερο έργο την ύδρευσή του οικισμού από το Σκεπαστό, ένα έργο αξίας 200.000 ευρώ, αλλά και μικρότερα έργα, όπως το κλείσιμο της χωματερής της Κλεισούρας και οι χαλικοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους που έγιναν με τα μηχανήματα του Δήμου.

Η προσοχή των δημοτών φυσικά επικεντρώθηκε στην καταγραφή των αναγκών του οικισμού και το πρόγραμμα του Υποψηφίου Δημάρχου. Δύο βασικές ανάγκες, για τις οποίες δεσμεύτηκε ο κ. Νάστας, είναι η κατασκευή καινούριας δεξαμενής και ο ηλεκτροφωτισμός του κεντρικού δρόμου και προς την εκκλησία της Ανάληψης. Ειδικά η κατασκευή καινούριας δεξαμενής ήταν απαίτηση του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, για την οποία ο κ. Νάστας ανέφερε ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στη νέα προγραμματική περίοδο.

Η συνάντηση έκλεισε με παρουσίαση των Υποψηφίων του γενικού ψηφοδελτίου αλλά και των Υποψηφίων για το Τοπικό Συμβούλιο, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.