Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η κ. Βλάση Κλαίρη Αικατερίνη από την Πάργα στηρίζει το Συνδυασμό μας.

Φίλες και φίλοι,
Συνδημότες και συνδημότισσες του νέου Δήμου Πάργας. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι η απαρχή μιας νέας πορείας για τον διευρυμένο νέο Δήμο Πάργας.

Με  αίσθημα ευθύνης και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου, ανακοινώνω την στήριξη μου στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και τον Αντώνη Νάστα. Η πρόοδος, η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου θα συντελεστούν μονάχα όταν πραγματικά μπορέσουμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό στόχο. Και αυτός ο κοινός στόχος δεν μπορεί παρά να είναι ένας δυνατός και αυτάρκης Δήμο.

Ένας Δήμος που θα δίνει προοπτική και στόχους σε όλους τους πολίτες.
Ένας Δήμος  με το βλέμμα στραμμένο στην οικονομική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας .
Με όχημα την πολυσυλλεκτικότητα της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας , πιστεύω ότι ο κ. Αντώνης Νάστας μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μπροστά. Μπορεί να δώσει προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους πολίτες του Νέου Δήμου Πάργας.

Στη νέα αυτή αρχή για τον τόπο στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Αντώνη Νάστα και στέκομαι δίπλα του για την νίκη στις εκλογές της 7ης  Νοεμβρίου 2010.

Με τιμή,
Βλάση Κλάιρη Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.