Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην Πάργα

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην Πάργα. Πλήθος συνδημοτών μας έδωσε το παρόν, οι οποίοι πλημμύρισαν τα στενά και την πλατεία έξω από το εκλογικό κέντρο.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας κ. Ναστας πήρε τον λόγο. Καλωσόρισε τους παριστάμενους και χαρακτήρισε τιμητική την παρουσία τους, ενώ τόνισε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Πάργα, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα ως επιχειρηματίας.

«Ήταν οι Παργινοί αυτοί που με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα ως νέος τότε επιχειρηματίας, και γι΄αυτό το λόγο, νοιώθω πως χρωστάω πολλά στην Πάργα και τους κατοίκους της.

Έτσι λοιπόν, έχω ηθική υποχρέωση απέναντι σας, να δώσω πίσω ένα κομμάτι της αγάπης, που πήρα από εσάς.

Δεσμεύομαι εδώ σήμερα, ως επικεφαλής του Συνδυασμού Δημοτική Ενωτική Πορεία, πως ως Δήμαρχος αυτού του τόπου, θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υπηρετήσω την Πάργα, και να την κάνω να φτάσει εκεί που της αξίζει, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που εσείς μου δείξατε και μου δείχνετε στην διάρκεια των χρόνων».

Σε μια παρένθεση της ομιλίας του, ο κ. Νάστας ανέφερε πως, σκοπός της παρουσίας του στην Πάργα δεν είναι να εκφέρει κούφια λόγια, ούτε να θέσει διχαστικά ψευδοδιλλήματα στους κατοίκους της.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε ακόμη ιδιαιτέρως στην μεθοδικότητα και την αποφασιστικότητα με την οποία αγωνίστηκε με τους συνεργάτες του, για την επίτευξη των στόχων που είχαν θέσει ως Δημοτική Αρχή.

Στόχοι όπως η οργάνωση και στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, ο εξοπλισμός του με μηχανήματα έργων, η απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας για τον Δήμο και να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας.

Ανέφερε επίσης, πως αποτελεί προσωπική δέσμευση να αγωνιστεί με την ίδια μαχητικότητα για τα έργα που έχει ανάγκη ο σημερινός Δήμος Πάργας και η Πάργα ως πόλη, όπως το παρκινγκ, η μαρίνα και τα έργα προστασίας της παράκτιας ζώνης. Εγγυήθηκε ακόμη για την προσπάθεια που θα καταβάλλει ώστε με οργάνωση και σωστή διαχείριση να αντιμετωπίσει τα ζητήματα του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος έκλεισε την ομιλία του, απευθυνόμενος στο κοινό και λέγοντας πως η ψήφος σας είναι εκείνη, η οποία μπορεί να κάνει πράξη το όραμά μας για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.