Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση του κ. Μπαρκαμπά Παύλου



Καναλλάκι, 15-10-2010
Φίλες και φίλοι,
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου καλούμαστε να αναδείξουμε την πρώτη Δημοτική Αρχή του Νέου διευρυμένου Δήμου Πάργας. Καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιος θα αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης και λειτουργίας ενός μεγάλου Δήμου με πολλά χωριά, ενός Δήμου που διαθέτει ισχυρά πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς ανάπτυξης, με σημεία αιχμής το τουρισμό και την αγροτική παραγωγή.
Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα που ξεχωρίζει είναι αυτή του Αντώνη Νάστα και της «Δημοτικής Ενωτικής Πορείας». Καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να πάει ο Δήμος Πάργας μπροστά. Είναι οργανωτικός, μεθοδικός και μπορεί να ενώσει όλες τις δυνάμεις του τόπου.


Κατά τη διάρκεια της θητείας μας στον Δήμο Φαναρίου αποδείξαμε ότι μπορούμε να παράγουμε έργο. Αποκτήσαμε εμπειρία στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινότητας αλλά και στον προγραμματισμό για το μέλλον.
Γνωρίζοντας καλά ποιός είναι ο Αντώνης Νάστας και έχοντας ζυγίσει όλα τα δεδομένα και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην περιοχή μας, στηρίζω την υποψηφιότητα του. Συντάσσομαι μαζί του στην «Δημοτική Ενωτική Πορεία» για την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Αντώνη Νάστα, στηρίζω την υποψηφιότητα σου και είμαι δίπλα σου στον αγώνα για την πρόοδο του Δήμου, για να φέρουμε στο προσκήνιο τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, για να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης στο Νέο Δήμο Πάργας.
Μπαρκαμπάς Παύλος,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φαναρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.