Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο κ. Παπαχριστοδούλου Ιωάννης στηρίζει Αντώνη Νάστα

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές συμπολίτισσες,

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ήμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης αλλαγής στο Φανάρι. Είδαμε τον Δήμο μας να πρωταγωνιστεί, να έχει λόγο στις εξελίξεις. Βιώσαμε πάγια αιτήματα όλων μας να γίνονται πραγματικότητα, όπως να ανοίγει κατάστημα Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας, να κατασκευάζεται – επιτέλους – ο αναγκαίος οδικός άξονας από την Εθνική Οδό στο Καναλλάκι, να δίνεται λύση στα συχνά προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάζονταν σε όλους τους οικισμούς.

Γνωρίζουμε ότι οι δυνατότητες του Δήμου μας δεν είναι απεριόριστες. Το γεγονός αυτό αυξάνει την αξία του έργου που έχει συντελεστεί, καθώς δείχνει την υπερπροσπάθεια και το διαρκές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Υπερπροσπάθεια, που για πρώτη φορά οδήγησε άλλες περιοχές της Ηπείρου να εκφέρουν θετικά σχόλια για το Φανάρι.


Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο. Τάσσομαι λοιπόν ανοιχτά στο πλευρό του Αντώνη Νάστα, η δυναμική του έργου του οποίου έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Αγαπητέ Αντώνη, μαζί θα αγωνιστούμε για τον νέο ενιαίο Δήμο Πάργας, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση και είμαι βέβαιος, ότι αυτή τη φορά θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Με τιμή,
Παπαχριστοδούλου Ιωάννης
Μαθηματικός – Καθηγητής Πληροφορικής
Ταμίας Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.