Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Γιάγιας Ιωάννης : Ο Αντώνης Νάστας έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ηγηθεί του Δήμου Πάργας.


Φίλες και φίλοι,
Η συνένωση των Δήμων Φαναρίου και Πάργας είναι γεγονός. Στην νέα πραγματικότητα που ξημερώνει για τον τόπο καλούμαστε να αποφασίσουμε, με αίσθημα ευθύνης ποιος θα οδηγήσει το Νέο Δήμο Πάργας στην νέα εποχή.
Σε αυτή την κρίσιμη ώρα , στηρίζω την υποψηφιότητα του Αντώνη Νάστα και την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» για τον Δήμο Πάργας. Πιστεύω ότι είναι ο υποψήφιος που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος, ειδικά στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που φέρνει η εφαρμογή του Νόμου "Καλλικράτης" και την απόδοση αυξημένων αρμοδιοτήτων στους δήμους.
Ο Αντώνης Νάστας έχει εμπειρία διοίκησης σε ένα μεγάλο δήμο με πολλές και σύνθετες ανάγκες, είναι μεθοδικός και οργανωτικός, θέτει στόχους και τους πετυχαίνει. Το έργο του στον Δήμο Φαναρίου και το όραμα του για τον νέο Δήμο Πάργας, αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας. Η στήριξή μου προς το πρόσωπό του είναι αδιαπραγμάτευτη , είναι πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές σκοπιμότητες. Η εκλογή του στις 7 Νοέμβρη , θα προσφέρει τα μέγιστα στον Νέο Δήμο Πάργας.
Αγαπητέ Αντώνη Νάστα, θέτω τις υπηρεσίες μου στην διάθεση σου. Είμαι δίπλα σου στον αγώνα για την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Είμαι μαζί σου για την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών του Νέου Δήμου Πάργας.

Με τιμή,
Γιάγιας Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.