Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Αντώνη Νάστα και Υποψηφίων Συμβούλων στην Αηδονιά και τη Βαλανιδούσσα

Επίσκεψη στην Αηδονιά και τη Βαλανιδούσσα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φαναρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, μαζί με Υποψηφίους Συμβούλους του Νέου Δήμου αλλά και Υποψηφίους Συμβούλους Τοπικών Συμβουλίων, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στην Αηδονιά ο κ. Νάστας αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο που έχει συντελεστεί, ενώ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στα αιτήματα των πολιτών. Μέσα από διαλογική συζήτηση, δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν σημειωθεί στον δρόμο που συνδέει την Αηδονιά με το Καναλλάκι και για την υλοποίηση των απαιτούμενων τεχνικών έργων στον ίδιο δρόμο, προκειμένου να είναι ασφαλής από καταπτώσεις σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς ακόμη και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του οικισμού.

Αντίστοιχα στη Βαλανιδούσσα αναφέρθηκε στη μελέτη που έχει προετοιμάσει ο Δήμος Φαναρίου για την κατασκευή ενδιάμεσης δεξαμενής μεταξύ των αντλιοστασίων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις διακοπές στην υδροδότηση του οικισμού λόγω μεγάλης υψομετρικής διαφοράς μεταξύ του σημείου άντλησης και της υπάρχουσας δεξαμενής. Το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί σύντομα, παρά το γεγονός ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης οι τακτικοί πόροι του Δήμου Φαναρίου είναι σημαντικά μειωμένοι.

Ο κ. Νάστας δεσμεύτηκε επίσης για την τοποθέτηση κολόνων ηλεκτροφωτισμού, την χαλικόστρωση και τον καθαρισμό δρόμων εκτός του οικισμού, την ανακατασκευή της παιδικής χαράς καθώς και την κατασκευή μικρού δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην είσοδο του χωριού.

Στους δύο οικισμούς, ο κ. Νάστας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μηχανήματα του Δήμου, καθώς με αυτά εκτελέστηκαν πολλά μικρά και μεγάλα έργα και στα δύο τοπικά διαμερίσματα, τα οποία ειδάλλως θα ήταν ανέφικτο να υλοποιηθούν.

Η επίσκεψη έκλεισε με τις ευχαριστίες του Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Βαλανιδούσσας, κ. Ντούσκα Απόστολου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά την φράση "ότι ζητήσαμε έγινε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.