Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση με μαθητές Λυκείου Καναλλακίου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Καναλλακίου είχε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 ο Δήμαρχος Φαναρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καούρη Ιωάννη, προκειμένου να εξετάσει τα αιτήματά τους και να επιλύσει όσα προβλήματα είναι δυνατόν να επιλυθούν από τον Δήμο Φαναρίου.

Η συνάντηση είχε θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο κ. Νάστας ανταποκρίθηκε στα προβλήματα των μαθητών, με την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στο Λύκειο, την προμήθεια γραφικής ύλης και ειδών καθαριότητας καθώς και την αγορά και τοποθέτηση πυροσβεστήρων στο σχολικό συγκρότημα.

Κάποια αιτήματα των μαθητών δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου, ωστόσο ο κ. Νάστας δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Υπουργείο Παιδείας (όπως για παράδειγμα την παρουσία σχολικού τροχονόμου και την έγκαιρη παράδοση σχολικών βιβλίων).

Ο Δήμαρχος Φαναρίου διαβεβαίωσε τους μαθητές πως μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να απευθύνονται στον Δήμο για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται και παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.