Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σιδέρης Απόστολος : Αποδείξαμε πως έχουμε τον τρόπο να παράγουμε έργο.



Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Στις 7 Νοεμβρίου 2010, οι πολίτες του Φαναρίου και της Πάργας καλούνται να αναδείξουν την πρώτη Δημοτική Αρχή και με την επιλογή τους να προσδιορίσουν την προοπτική και το μέλλον του νέου Δήμου Πάργας. Η ευθύνη για το εγχείρημα αυτό είναι μεγάλη, η πρόκληση ακόμη μεγαλύτερη και η ανάγκη για ένωση και κοινή πορεία όλων των ικανών δυνάμεων του τόπου, το μεγάλο ζητούμενο.
Υπό τις παρούσες συνθήκες ένας υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει και να ενώσει όλες τις δυνάμεις του τόπου : ο σημερινός Δήμαρχος Φαναρίου Αντώνης Νάστας. Έχει αποδείξει πως είναι δημιουργικός, μεθοδικός, πρακτικός και αποτελεσματικός. Εκτιμώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να διαχειριστεί την πορεία και το όραμα του μεγάλου νέου Δήμου Πάργας και ζητώ από όλους να συμπαραταχθούν μαζί του, να στηρίξουν και να ενισχύσουν τον αγώνα της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» για την νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Φίλες και φίλοι,
Στα περίπου τέσσερα χρόνια που έχουμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Φαναρίου υλοποιήσαμε έργα ουσίας, με σημαντικές παρεμβάσεις στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου. Προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια για άμεση και διαρκή αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. Αποδείξαμε πως έχουμε τον τρόπο.
Αγαπητέ Αντώνη Νάστα,
Είμαι μαζί σου στην κοινή προσπάθεια για ένα Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο δημιουργικής και ισόρροπης ανάπτυξης. Με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο δηλώνω απερίφραστα την στήριξη μου στην υποψηφιότητα σου για ένα ισχυρό Δήμο, για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.

Με εκτίμηση,
Σιδέρης Απόστολος
Γραμματέας Δ.Σ. Δήμου Φαναρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.