Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο dhmospargas@gmail.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη στην Αμμουδιά

Επίσκεψη στην Αμμουδιά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φαναρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, μαζί με Υποψηφίους Συμβούλους του Νέου Δήμου αλλά και Υποψηφίους Συμβούλους Τοπικών Συμβουλίων, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Νάστας μαζί με τους Υποψηφίους περπάτησε στο χωριό και χαιρέτησε όλους τους κατοίκους και καταστηματάρχες του χωριού. Στην συζήτηση που ακολούθησε σε κεντρικό σημείο του χωριού, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας αναφέρθηκε εν συντομία στα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής καθώς και το έργο που έχει συντελεστεί στην Αμμουδιά, όπως ο κυκλικός κόμβος εισόδου στον οικισμό, η ράμπα ελλιμενισμού σκαφών και η ανακατασκευή της παιδικής χαράς που είναι σε εξέλιξη.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στην ομιλία του Δημάρχου Φαναρίου είχαν οι μελέτες που έχει ετοιμάσει η Δημοτική Αρχή, μεταξύ των οποίων η μελέτη για την Εγκατάσταση Ηλεκτρολυτικής Επεξεργασίας Λυμάτων, η μελέτη αναδάσωσης του αναχώματος και της ευρύτερης περιοχής Αμμουδιάς, η μελέτη του ποδηλατοδρόμου έως τις πηγές του Αχέροντα, καθώς επίσης και η μελέτη πολεοδομικής επέκτασης του οικισμού της Αμμουδιάς, στην οποία ήδη έχει ολοκληρωθεί η αποτύπωση και προχωράει η διαδικασία κανονικά. Μελέτες οι οποίες, καθώς ανέφερε, αποτελούν την βάση για την ανάπτυξη, ανάδειξη και περιβαλλοντική προστασία του οικισμού της Αμμουδιάς και οι οποίες έχουν σημαντική αξία.

Ο κ. Νάστας επισήμανε ιδιαιτέρως την βαρύτητα που έχει στις προγραμματικές θέσεις του ο οικισμός της Αμμουδιάς. Καθώς είπε, με την υλοποίηση της σύνδεσης της Εγνατίας με την Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μεσοποτάμου, η επισκεψιμότητα στην Αμμουδιά θα αυξηθεί σημαντικά.

«Η Αμμουδιά αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Προγραμματίζουμε για την Αμμουδιά μια μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, με δενδροφυτεύσεις, πλακοστρώσεις και επένδυση με φυσική πέτρα, χώρους αναψυχής, χώρους άθλησης, δημιουργία θέσεων στάθμευσης, όπως ακριβώς την οραματίζονται οι κάτοικοι της Αμμουδιάς. Ένα έργο το οποίο θα μπορέσει να υλοποιηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ».

Ο κ. Νάστας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.